A(D)HD cafe vrijdag 26 april 2013

AD(H)D cafe 26 april 2013

Volop drukte in het café, de locatie werd even veranderd van “De Beefeater” naar “Hotel de Jonge”

Dit was heel even omschakelen, maar uiteindelijk voelde iedereen zich daar ook op zijn/haar gemak, Het was lekker druk, er werd o.a nagepraat over de thema-avond “Hoera ik heb ADHD”, men was er overuit dat dit een geslaagde avond was geweest, een aantal mensen hadden het boek ook besteld van Frank van Strijen.

Verder werd er ook met sommige mensen gepraat over of er wel/of niet thema-avonden moeten worden georganiseerd op een AD(H)D cafe avond, conclusie was: het valt te proberen voel je hierbij absoluut niet verplicht om je te mengen in de onderwerpen, mocht een onderwerp je te gevoelig liggen, is alleen luisteren ook voldoende, belangrijk hierbij is dat mensen zich prettig blijven voelen in het cafe, en zich zelf kunnen zijn.

Tot weer een volgende keer!!!