Nieuwsbrief 02/2013 Impuls

Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.
Nieuwsbrief zonder maand, alleen jaartal. nogmaals.jpg
IMPULS Nieuwsbrief nr. 2-2013

Foto-LQDQSOLH.jpgIn deze eerste Nieuwsbrief van 2013 aandacht voor o.a. :

  • De Impuls Club van 100
  • Onze verhuizing naar De Bilt
  • Met ledenkorting naar een Masterclass!
  • En een aantal oproepjes tot MEEDOEN en MEEDENKEN
De Impuls Club van 100

logo Club van 100Zoals je weet heeft Impuls meer inkomsten nodig om te kunnen overleven. Daarom hebben we de Impuls Club van 100 opgericht! Voor iedereen die volwassenen met AD(H)D een warm hart toedraagt én in deze tijden van crisis toch nog een klein beetje in de slappe was zit. Misschien ken jij nog zo’n persoon?
Stuur dan vooral deze brief: Impuls Club van 100.pdf aan die persoon door, zet hem op je Facebook, kortom: Zegt het voort!

Impuls is verhuisd!

nieuwe pandHet ging als een speer met de hulp van een paar toegewijde vrijwilligers die even in de hyperfocus gingen. Knipperen met je ogen en het nieuwe kantoor was operationeel! Dank Alfred, Erik en bestuursleden!!! Op Facebook staan foto’s: Like

Bezoekadres
Soestdijkseweg Zuid 217
3721 AB Bilthoven
030-2310418 (blijft hetzelfde)

Postadres
Postbus 92
3720 AB Bilthoven

Nieuw op de website: de blogpagina

website prtscr blogs.png
Sinds kort hebben we ook een BLOG-pagina op onze website. Leuk he? Je kunt er ook een reactie plaatsen.
Denk jij dat je met enige regelmaat een column zou kunnen produceren over je leven met AD(H)D of een visie, die je graag met anderen wil delen? Stuur eens 1 of 2 proefverhalen naar impulsief@impulsdigitaal.nl

Mocht je het leuk vinden om als vrijwilliger de site regelmatig te checken op -up-to-date-heid? Mail naar bovenstaand mailadres.

Met ledenkorting naar NBPO-Masterclass!

nbpo-mc-logo-300x187.jpgJudith Kolberg is de schrijfster van het boek ‘Opgeruimd leven met ADHD’. Zij is een vooraanstaand professional organizer en geeft een lezing en leidt een masterclass tijdens de Masterclasses van de NBPO op 8 en 9 maart aanstaande. Het thema van haar bijdrage is “digitale disorganisatie”.

Iets voor jou? Je mag er als Impuls-lid met 25% korting naar toe! Lees hier meer en hoe je je met een speciale actiecode kunt aanmelden: NBPO masterclass 8 en 9 maart.pdf

Ben jij tevreden over jouw ADHD-behandeling?

Cookie-vlag_tcm9-311389.jpgWat vind jij van de behandeling die jij kreeg of krijgt voor jouw ADHD? De VU doet weer onderzoek enz oekt weer mensen die in groepen hun ervaringen willen uitwisselen.
Meedoen? Lees hier de details: Oproep bericht onderzoek ADHD therapie.pdf.

Wat vind jij van PsyQ?

psyQ logoDank aan diegenen die nav de vorige nieuwsbrief hun mening al hebben gegeven. Het mag alleen nog ietsjes meer zijn. Dus: PsyQ wil nog steeds graag weten wat mensen met ADHD van de organistatie vinden. Doe je mee? Het zijn maar 3 vragen. Lees ze hier: Wat vind jij van PsyQ nr 1 2013.docx

Actie tegen de 10-uursmaatregel voor het PGB

ZifxrgaIO.gifWord jij de dupe van de 10-uursmaatregel? Stuur Per Saldo je verhaal!

Ben jij één van die 42.000 budgethouders, die uw pgb per 1 januari verliest? En kom je daardoor in de problemen? Stuur je verhaal naar Per Saldo!
Of ben je iemand die voor het eerst een indicatie heeft gekregen voor alleen Begeleiding voor minder dan 10 uur per week en kun je  geen geschikte zorg vinden? Meld het aan Per Saldo. Lees hier wat de actie inhoudt en hoe je je verhaal kunt insturen.

Impuls agenda

Facebook pic met linkKijk voor actuele agenda punten op  Facebook. Al het ADHD/ADD nieuws in sneltreinvaart.

Vanaf nu staan ook alle data van de AD(H)D cafe’s op onze website, onder AGENDA. Lekker makkelijk!

Oproep: Ben jij goed met cijfers?

Impuls zoekt mensen voor een Kascommissie. Iets voor jou?
Lees hier meer: Oproep voor leden voor de Kascommissie nr 2 2013.pdf
We hebben je HALF MAART al nodig!

 

Oproep ADHD en rijbewijs!

gedeukte auto.jpgRij je (al jaren) schadevrij ZONDER medicatie maar moet je binnenkort toch weer gekeurd worden voor je rijbewijs? Doe mee met onze actie!

Heb je ons al gevonden op Twitter?

Twitter

Kijk op LinkedIn

LinkedIn

Hier adverteren?

Wil jij of jouw bedrijf hier adverteren? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op met de redactie voor tarieven en mogelijkheden.

(Mee)Praten over AD(H)D? Dat kan!

adhdXtra logoOm alles te vragen, te vertellen, te delen en lezen is er www.adhdxtra.nl Een forum dat in nauwe samenwerking met IMPULS op heel toegankelijke wijze Lotgenotencontact en ondersteuning geeft.

Deze e-mail is verstuurd aan adhdcafeassen@impulsdigitaal.nl.
Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.